luni, 23 martie 2009

Ce spun urechile tale despre tine?


Daca iti vad urechile, stiu totul despre tine!Dacă aveţi urechile clăpăuge, precum cele ale prinţului Charles, se spune că nu veţi fi niciodată credincioşi partenerului şi veţi fi cam snobi. Dacă aveţi lobii lungi, precum cei ai lui Buddha, sunteţi descrişi ca persoane cu o karma excelentă şi vi se prevesteşte o viaţă lungă şi împlinită. Despre cei cu urechi cărnoase se spune că sunt extrem de sexy, în timp ce oamenilor cu urechi groase şi tari li se prevesteşte bogăţia. Deci, ce gen de urechi aveţi şi ce spune acest lucru despre voi? Iată ce găsim în almanahul şi enciclopedia culturală chineză.



Urechi mari şi cărnoase cu o tentă roşiatică:-Se spune că astfel de urechi aduc o mare prosperitate posesorului lor. Acesta va trăi mult, are un caracter adaptabil şi probabil va avea un statut social înalt. In zodiacul chinezesc, acest tip de urechi este cel mai favorabil acelora născuţi în zodia Boului, Calului, Cocoşului şi Maimuţei. Totuşi, aceste urechi mari, nu sunt favorabile celor născuţi în anii Iepurelui sau Tigrului. În ciuda vieţii îmbelşugate, vor avea vieţi agitate şi singuratice

Urechi înălţate-Urechile ridicate peste linia sprâncenelor, cu lobi deschişi la culoare şi orificii mari implică noroc de bogăţie, prosperitate şi longevitate.Pentru cei cu urechi similare, dacă aveţi şi ochii căprui, veţi face parte din societatea înaltă. Dacă nasul şi gura sunt aşezate bine, veţi avea parte de sprijinul rudelor. Ca măsură de precauţie, evitaţi să vă conturaţi sprâncenele ascuţite în jos, deoarece acest lucru ar putea indica suferinţă, chiar dacă veţi fi bogaţi.

Urechi mici şi tari-Însoţite de o siluetă micuţă şi un trup zvelt, acest tip de urechi aduc împlinirea. Acest gen de urechi nu se potriveşte unei persoane înalte şi corpolente, deoarece sugerează o viaţă scurtă. Persoanele cu acest tip de urechi – mici şi cu orificii de dimensiuni reduse – sunt viclene şi inteligente. Pot părea inocente, dar, de obicei, ştiu mai multe decât lasă să se vadă.

Urechi mari cu orificiu mare- ureche mare cu orificiul pe măsură nu reprezintă un semn prea bun, implicând faptul că bogăţia nu o să dureze.Cei din acest tip nu trebuie „să se culce pe o ureche“ când vine vorba de succes. Aceste urechi pot aduce bogăţia, dar doar pentru cei pregătiţi să muncească din greu. Există pericolul de a pierde acea avere dacă respectivul se complace într-o anumită situaţie. Există şi posibilitatea unui conflict cu rudele.

Urechi subţiri şi alungite- Oamenii cu urechi subţiri şi alungite au extrem de mult noroc în tinereţe.Urechile din acest tip au lobul mic, iar partea superioară este mai mare decât cea inferioară. Au o culoare pală şi prezintă un orificiu larg. Dacă posesorul lor are şi o frunte proeminentă, acest lucru ar putea sugera că respectivul ar putea să fi e pus în faţa unor dificultăţi în ultima perioadă a adolescenţei şi să plece de acasă, în căutarea independenţei.
Acest tip de urechi aduce faimă şi noroc celor născuţi în zodia ªobolanului, Iepurelui sau Calului.


Urechi cu lobi mari- Urechile cu lobi mari sunt semn de inteligenţă.Astfel de urechi sunt amplasate mai sus sau în aceeaşi linie cu sprâncenele şi au tendinţa de a fi groase. Culoarea acestora este cu o nuanţă mai deschisă decât a feţei. Urechile cu lobi mari aduc o şansă excepţională celor născuţi în zodia Dragonului, Boului, Câinelui sau Oii. Acest tip de ureche nu se potriveşte celor născuţi în anul Iepurelui sau Tigrului, aducându-le acestora pagube şi ghinioane şi fi ind un semn al sărăciei.

Urechi de elf-Aceste urechi indică un om cu o personalitate complexă. Câteodată, se comportă ca un copil răsfăţat, iar alteori arborează un zâmbet enorm şi pare atât dulce, cât şi inocent. Urechile sunt lungi, cu partea de sus destul de ascuţită. Acest lucru indică o viaţă agitată, plină de neprevăzut.Aceste urechi se potrivesc cel mai bine nativilor în anul Calului, Iepurelui sau Tigrului.

Tu cat de norocos esti? Uite-te la urechile tale!! :)))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu