miercuri, 1 septembrie 2010

Tanta si Manda

Tanta si Manda sunt cele 2 noi achizitii din ordinul animal al curtii mele.
Te trezesti intr-o frumoasa dimineata de 1 septebrie(de parca ar putea fi mai multe dimineti de 1 septembrie intr-un singur an) si observi ca ai doua tate in curte.
Tanta si Manda sunt 2 dintre cele mai urate gaini din lume.
Pe langa faptul ca sunt gaini, iar gainile, prin definitie, sunt urate si hidoase(aici se poate observa o nota de subiectivism provenita din aviarofobia mea=frica de pasari), sunt si maro, dar nu un maro frumos, ci poseda "maroul acela".
"Maroul acela" este culoarea constipatiei. In detaliu, imaginati-va ca sunteti constipati de 3 zile si in sfarsiti va usurati de povara carata 72 de ore. Daca veti privi "povara"(scuze pentru scarbosenia descrisa) veti observa culoarea constipatiei.
Pentru ca "maroul acela" si faptul ca sunt pasari nu erau de ajuns, au atasate de capul hidos si impielitat si o creasta rosie.
Acest atasament duce hidosenia lor la cote maxime.
Combinatia maro-rosu nu este atat de urata, ea este urata atunci cand este purtata de o gaina si hidoasa cand este purtata de 2 gaini.

Lasand gluma la o parte...

Pentru ce 2 gaini?? Nimeni din familie nu mananca oua, singurul lucru pe care il pot face gainile hidoase.
Mama din motive de sanatate, tata pentru ca nu mananca mama, iar eu nu mananc oua pentru ca ies din posteriorul hidos al unei gaini hidoase.(chiar si oualele au o tenta de maro).
Gainile se mai si taie, stiu, pentru carnita, da...

Eu sunt vegetariana, deci...

Mama, alergica la absolut orice vietate si orice lucru de pe planeta, nu este, culmea ironiei, alergica la gaini(pasari).

Caini, pisici, orice animal dragut de companie, nu suporta, dar gainile uhuuuu daaaa...oh...da....gaini....

Probabil au planuri marete. Se incepe usor: 2 gaini, 2 vaci, 2 porci, 2 oi, 2 cai...etc. Poate planuiesc sa cumpere si o capra. De ce nu? O sa plimb capra si eu pe bulevard ca am vazut ca este la moda.( Nota: vezi doamna cu capra de pe bulevard).

Cei care doresc sa le vada pe Tanta si Manda sunt liberi sa spuna, iar eu ii voi conduce la locul cu pricina.

Multumiri constipatiei! Fara ea, nu as fi putut descrie aceste gaini.


Diana.

8 comentarii: