marți, 23 noiembrie 2010

Concluzie

O sa ma amarasc si n-o sa mai am incredere in oameni pentru ca un om m-a tradat. O sa-i urasc pe aceia care gasesc comori ascunse, fiindca eu n-am gasit-o pe a mea. Si intotdeauna o sa incerc sa pastrez putinul pe care il am(fiind poate mai mult decat cred acum) pentru ca sunt prea mica pentru a imbratisa lumea.



Noapte buna.

6 comentarii:

  1. draga de ea>:D<
    am si eu momente d'astea,sau cel putin aveam...
    sa stii ca asa cum spun eu fiecare dintre noi detine un Soare in el ,suna ciudat dar asa vad eu lucrurile :)
    esti o persoana ft speciala ,si capabila de multe lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  2. :D nu iti pierde increderea in oameni doar pentru ca unul te-a tradat si nu ura pe nimeni:)

    suntem nefericiti atunci cand ne dorim si cand vrem sa avem ceva. in momentul in care dorinta dispare desi ne indreptam spre acel lucru...atunci suntem liberi. pare ridicol dar dorinta chiar aduce nefericire, aduce lipsa de libertate. Dar daca nu ai dorinte ...ci ai decat un drum, lucrurile se vor schimba. Cand nimic nu iti apartine ...de fapt ai sa simti ca ai sa te simti foarte bogata si stabila(pentru ca nu vei avea griji nu vei avea ce sa pierzi insa lucruile de care o sa ai nevoie si oamenii vor fi mereu cu tine, important e sa le lasi libere in preajma ta si sa nu vrei sa fie ale tale, valabil si pentru ,,comorile ascunse") HUG:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut ca imi urmaresti blogul. Mi-am schimbat adresa. In caz ca mai vrei sa intri din cand in cand ma poti gasi aici. O zi buna :)

    http://anticamerad.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti suntem mult prea mici pentru aceasta lume mare . Si stai fara de grija comorile trebuie cautate pentru a fi gasite..
    Good luck

    RăspundețiȘtergere